julmarknad i solhuset på lucia

elias
Mousa Elias spelar oud

I morgon, lördag har vi julmarknad här i Solidaritetshuset i Stockholm. (Tegelviksgatan 40, buss 2, 55 eller 66 till Sofia/Barnängen) mellan klockan 12-16. PGS har fint hantverk från Gaza och Ramallah, sjalar, tvålar från Nablus.. med är också de andra föreningarna i huset, bland annat Afrikagrupperna, Latinamerikagrupperna, Svalorna Latinamerika, Attac, svenska Tibetkommittén med fler..

Det blir lite uppträdanden också,
13.00 Konsert med Mousa Elias, oud och Robert Ikiz, trummor.
14.30 Södra FOTs Teaterkör.
12-16 Verkstad för stora och små med Lotta Silfverhjelm

vi kanske ses!?

4 reaktioner på ”julmarknad i solhuset på lucia

  1. annawester

    Uffe,

    Vi har inte några gemensamma öppettider i solhuset så man får kolla med föreningen man vill besöka och be dem släppa in om det är låst – biblioteket har stängt fram till den 15 januari… när det gäller PGS så kommer vi ha öppet i dag och i mellandagarna, men det är alltid bäst att slå en signal först och kolla att någon verkligen är där, för vi stänger ju när vi tar lunch, går på möte etc… 08-641 72 88.

  2. Ja nu blev det inget i alla fall. Hade tänkt smita iväg på lunchen idag, men det strulade till sig på jobbet. (Arbetar bredvid moskén)

    Det var ju lite julhandel jag bla hade tänkt göra. Nu har jag iofs införskaffat några almanackor redan, från er och afrikagrupperna. Palestina-almanackan var dock så grym att jag behöll en själv, så jag skulle behöva köpa en till.

    Men lite hantverk från andra grupper hade jag tänkt köpa, även som gå bort presenter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s