Familjen Al-Kurd vräkt från sitt hus i Östra Jerusalem trots internationella protester


Yvonne som är PGS representant i Palestina deltog i lördagskväll i en solidaritetsmanifestation för familjen Al-Kurd som vräkts från sitt hus i Östra Jerusalem häromdagen.  Familjen som efter att ha förlorat sitt hem bor i tält tillsammans med internationella aktivister, vräktes för att ge plats för en ny israelisk bosättning. Nu väntar grannarna på sin tur.

Yvonne skriver bland annat: ”Israel tar till alla metoder i sitt beslut att sakta men säkert tömma Jerusalem på dess palestinska befolkning och ser sig ha rätt till att strunta i vad omvärlden tycker eller säger. De ser sig själva som stående över internationella lagar, Genève konventionen m.m.”

Läs om det på PGS blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s